Sabtu, 24 Januari 2009

LONGEST YARD

Cerita ni mmg mnarik..wlaupun citer ni dah kluar tayangan hampir 4 tahun tp cite dia ni mmg segar kalo korang tgk bila2 pn..best,kelakar,dendam dan mengujakan.aku cakap camni sbb aku dah tgk,bkn skali tp dah 3,4 kali.mmg layanla.so kalo korang yg blm pnh tgk boleh download kat bawah ni k.semoga terhibur..





Click sini utk download :
http://www.adrive.com/public/98af

MIDNIGHT MEAT TRAIN

Aku belum lg tgk citer nie..sbb msh dlm proses download.aku rs best sbb tgk dr sinopsis dia mmg okla.aku rs citer ni psl bunuh2 jgk kot.so kalo korang pn layan korang download je k.free x kene bayar pun tp kena sabar skitla sbb bnda free bkn sng nk dpt..proses dia mmg lambat skit.so layann.thank buat sakaki-kun sbb upload citer ni.



Click sini utk download :
http://www.adrive.com/public/8bd8

Jumaat, 9 Januari 2009

CITY OF EMBER

Cerita ni bergenrekan fantasi,adventure dan sci-fi..memang ssuai untuk tontonan family.kalo engkorang teringin nak tengok citer ni,boleh download dgn click je link dibawah k.semoga terhibur.thank buat abg kus sbb rajin upload citer nie.



Click link di bawah 4 download : http://www.adrive.com/public/1ded4

Rabu, 7 Januari 2009

EDIT GAMBAR JADI PATUNG MODEL

Korang memang suka mengeditkan..aku tau sgt.so,kali ni aku bawakkan lagi web yang boleh bawak korang ke alam patung..huhuhu.sebenarnya web ni takdela sama sgt dgn photofunia 2.dia berbeza sikit sbb dlm web ni korang boleh jadikan gambar korang mcm betul2 patungla..tp xle sbijik cuma ada iras2 sikit.kat bawah ni ade contoh dia,korang boleh banding sendirila.x caya cuba korang test gambar korang plak.jom layann..

http://tiltshiftmaker.com/

NAMA KORANG DALAM PELAT JEPUN

Fukusaburu Adachi..mesti korang tertanya2 nama budak jepun manala nie.kalo korang nak tau itula nama aku bila dah dibahasakan dlm bahasa jepun..sedap kan.kalo korang pun nak test nama korang dalam bahasa ni,korang click je link kat bawah..tp sebelum tu korang jangan lupa plak nak tukar jantina korang.kang pelik plak bunyinya.

http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/

Khamis, 1 Januari 2009

EDIT GAMBAR KORANG

Teringin nak tengok wajah korang di papan2 billboard,dibaju @ dicawan..senang jer.korang x payah edit banyak,just simple jer..korang hanya perlu pilih effect & upload gambar korang.dalam beberapa saat wajah korang akan muncul dalam effect yg korang pilih tadi.pastikan gambar korang menghadap kedepan,jika ramai dia akan pilih satu jer di hadapan..sebab sistem ini menggunakan sistem pengesan wajah.kalau mau terus je click link dibawah k..selamat mengedit muka korang.

(Gambar aku bila dah diedit)
www.photofunia.com

SAVE PALESTINE!

Terasa diri ini terlalu istimewa,duduk dibumi yang tiada kemusnahan,peperangan dan sengketa..lantas terfikir sejenak saudara seislam kita di palestin,aku mula terasa diri ini terlalu kerdil untuk layak hidup didunia ini jika masih ada lagi saudara2 kita dianiaya oleh puak zionist israel.tiada pergorbanan yang mampu aku curahkan melainkan aku sujud memohon doa semoga palestin mendapat pembelaan dan diselamatkan dari segala kekejaman.

Allah s.w.t Berfirman :

"sesungguhnya kamu dapati orang-orang
yang paling keras permusuhannya terhadap
orang-orang yang beriman ialah orang-orang
yahudi dan orang-orang musyrik"

{Al-Maidah (5) : 82}

video

MAAL HIJRAH 1430 & TAHUN BARU 2009

Jika doamu dimakbulkan tanda allah menyanyangimu,jika doamu lambat dimakbulkan tanda allah ingin mengujimu..jika doamu tidak dimakbulkan tanda allah merancang yang terbaik untukmu.Selamat menyambut maal hijrah 1430H & tahun baru 2009,moga silaturrahim ini diberkati & kekal selamanya..